Цього тижня засяють ялинки у Дрогобичі, Трускавці та Бориславі

ялинка у Дрогобичі

У Дрогобичі, Трускавці та Бориславі урочисті відкриття у п’ятницю, 18 грудня

Міста України здебільшого відмовляться від масштабних святкувань Нового року та Різдва у зв’язку з пандемією коронавірусу. Проте не відмовляться від встановлення святкових ялинок. На Дрогобиччині головний атрибут зимових свят урочисто запалюють ще у День святого Миколая, проте у деяких містах від певних традиції все-таки відмовляться.  

Трускавець

Вогні головної ялинки курорту планують засвітити у переддень Миколая у п’ятницю, 18 грудня. Планується святкова програма. Наразі ще уточнюються певні нюанси, наприклад, участь театру “Воскресіння”, лялькового театру. Проте відомо, що свято – буде. Початок о 16.30.

Дрогобич

Місцева влада відмовилася від гучних заходів. Через коронавірус у Дрогобичі не планують концертів та анімаційних програм. Ялинку вже встановили на площі Ринок, вогні та гірлянди засвітять у п’ятницю, 18 грудня.

Борислав

Цього року свято через карантин перенесли на будній день, п’ятницю. У Бориславі 5 років поспіль дотримувались традиції відкривати ялинку у неділю. Дійство планується також менш масштабне, ніж зазвичай. Проте буде більше ілюмінації, як на площі, так і по місту, нові інсталяції та фотозони.

Ялинки у Дрогобичі, Трускавці і Бориславі будуть штучними, їх використовують повторно, як і в попередні роки.

ялинка в Бориславі
ялинка в Трускавці

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top