Суд звільнив від покарання водія, який цьогоріч у лютому в Лішні збив 4 людей

Спочатку водію призначили 4 роки тюрми, однак потім замінили на умовний термін у 2 роки

Дрогобицький міськрайонний суд визнав винним, але звільнив від відбування покарання водія, який збив сім’ю з 7-річною дитиною на тротуарі у селі Лішня. Унаслідок аварії загинула 57-річна жінка.

Як вказано у вироку суду, який оприлюднили у реєстрі 23 листопада, аварія трапилась у лютому 2020 року. Приблизно о 20:20 автомобіль Opel Omega збив 4-х людей на тротуарі у селі Лішня. За даними поліції, за кермом авто був 25-річний уродженець Дрогобича.

Унаслідок аварії 57-річна жінка померла на місці події. Серед постраждалих також її 58-річний чоловік, 33-річний син та 7-річний внук. Усі вони є мешканцями Лішні.

Під час судового засідання водій пояснив, що втратив керованість автомобілем через слизьку дорогу. Свою провину визнав повністю та заявив, що відшкодував потерпілим завдану шкоду.

Дослідивши матеріали справи, суддя Андрій Хомик спершу призначив водію 4 роки тюрми, однак звільнив його від відбування покарання з умовним терміном у 2 роки. Протягом цього часу винуватець ДТП має періодично з’являтись до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну свого праці та житла, а також не виїздити за кордон без погодження. Водія не позбавили права керувати транспортними засобами.

На вирок суду ще може бути подана апеляція.

Джерело – zaxid.net

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top