Автофіксація порушень на дорогах Львівщини запрацює вже до кінця року

Автофіксація порушень на дорогах Львівщини запрацює вже до кінця року. Зараз закінчують роботи із документами. Три прилади поки у тестовому режимі, зокрема у Буську та дві у Солонці. Саме вони найперше і фіксуватимуть водіїв-порушників. Повідомили у Службі автодоріг Львівщини

«До кінця року камери працюватимуть повноцінно у робочому режимі. Наступного року загалом заплановано, що до кінця 2021 року таких камер буде не три, а 21» – повідомив речник служби автодоріг Львівщини Іван Бондар.

Раніше уряд планував запустити системи фотовідеофіксації дорожнього руху з початку травня. Однак через карантин запуск проекту перенесли.

Як працюватиме система фіксації порушень ПДР?

Після фіксації порушення ПДР спеціальними камерами інформація надходитиме у патрульну поліцію. Поліцейські перевірятимуть номери автомобіля за допомогою спеціальної програми і після ідентифікації автомобіля його власнику випишуть адміністративний протокол. Через пошту цей адмінпротокол відправлять власнику машини для ознайомлення, він також зможе подивитися на фото свого порушення. У разі, якщо за кермом була інша людина, то власник авто може повідомити про це поліцію і тоді протокол випишуть на водія.
https://zaxid.net/news/

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top