Крав у друзів. Тепер дрогобичанин помандрує у в’язницю

Фото – ілюстративне

У Дрогобичі слідчі повідомили про підозру зловмиснику, причетному до крадіжок майна у знайомих.

Про це помідомляють у Дрогобицькому відділку поліції.

Працівники сектору кримінальної поліції встановили що, 29-річний місцевий мешканець обікрав спочатку свого товариша, з яким спільно орендував квартиру, а потім – знайому, до якої зайшов у гості. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 29-річний мешканець Дрогобицького району, користуючись відсутністю співорендаря, 4 листопада викрав його побутову техніку на суму близько 3 тисяч гривень. Також поліцейські встановили, що наступного дня, 5 листопада, зловмисник, перебуваючи в гостях у квартирі своєї знайомої, викрав її ювелірні вироби за загальну суму понад 12 тисяч гривень.

Сьогодні, 18 листопада, слідчі Дрогобицького відділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.
Досудове розслідування триває.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top