Загиблу в ДТП у Дрогобичі Вікторію Баєву поховають 12 листопада

Фото – ВАРТО ГАЛИЦЬКІ НОВИНИ

У середу, 11 листопада, маршрутний автобус «Дрогобич – Трускавець» наїхав на неповнолітнього пішохода, школярку Вікторію Баєву. Відомо, що дівчина навчалася у 9-му класі. Дитині всього 13 років.

Потерпіла отримала тілесні ушкодження, її було одразу госпіталізовано. Проте, незважаючи на зусилля медиків, дівчина померла у лікарні. 

На сторінці гімназії №2 повідомлено, що парастас відбудеться 11 листопада о 19 год. в капличці церкви Дрогобицьких священномучеників на вул. Є. Коновальця.

Чин похорон – у четвер 12 листопада о 13 год.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Водія автобуса поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top