У Доброгостові асфальтування дороги розпочнеться наступного тижня

Дорога зі Стебника через Уличне до траси Київ-Чоп є важливою транспортною артерією, але роками перебуває у жахливому стані

Сьогодні, 5 листопада, на місці ремонту побував заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, разом з міськими та сільськими головами регіону. Причиною виїзду стали нарікання на зволікання підрядника, дзвінки на урядову «гарячу лінію» та побоювання мешканців Доброгостова, що в цьому році не буде виконано запланований об’єм робіт, а саме завершення укладання дорожнього полотна в межах села.

Під час розмови з представником підрядника досягнуто згоди, що вже наступного тижня розпочнеться асфальтування дороги. Наразі укладають щебенево-гравієву суміш.

Як зазначив Юрій Бучко, облдержадміністрація готова профінансувати той об’єм доріг, на якому наполягають навколишні села та міста, залишається сподіватись, що підрядник не зволікатиме та зможе освоїти державні кошти.

Нагадаємо, що згідно тендеру роботи на дорозі Дрогобич-Довголука виконує стрийська фірма «Екран». Загальна вартість проєкту – 200 млн. грн. Очікується, що до кінця 2020 року буде освоєно від 20 до 30 млн. грн. Решта робіт (бордюри, тротуари, ремонт дороги від Доброгостова до Довголуки тощо) будуть зроблені в наступних роках.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top