У Дрогобичі відбудеться дебатний турнір для молоді

АНОНС. ДЕБАТНИЙ ТУРНІР

Ми знаємо, ви довго на це чекали! Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” оголошує старт прийому заявок від команд  для участі у дебатних турнірах по всій Україні. 

Дебати – це інтелектуальна гра, яка розвиває критичне та аналітичне мислення шляхом дискусії навколо однієї теми. По всьому світу дебати використовують для розвитку культури ведення дискусії та розвитку демократичних цінностей. Саме дебати допомагають розвиватися громадянському середовищу і вчать ухвалювати раціональні виважені рішення. Окрім того, завдяки дебатам розвивається культура публічних дискусій, толерантне відношення до опонентів, а також – формуються навички аргументованого переконання.

Вже 4 роки поспіль активна молодь бере участь у національних дебатах з політичних реформ і отримує цікаві призи та визнання. Цьогоріч дебатний турнір відбудеться у щонайменше 28 містах України за форматом Британські парламентські дебати на платформі ZOOM.

У місті Дрогобич дебатний турнір пройде 17 листопада 2020 року. 

Теми дебатів: молодіжна політика, судова, адміністративна реформа. 

Для участі у дебатах необхідно:

  1. заповнити анкету, в якій ви реєструєте команду з 2 гравців. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/TxQMA2CSu4DtRdkXA
  2. підготуватись до дебатів своєю командою з допомогою відеоматеріалів, які ми Вам надішлемо
  3. взяти участь у дебатах і перемогти 😉

Онлайн формат передбачатиме:

1. Збір учасників та суддів для брифінгу по темах та жеребкуванню в спільній кімнаті ЗУМ

2. Три відбіркові тури в Зум-кімнатах

3. Фінал дебатів у загальній кімнаті з прямим ефіром

4. Підсумки та нагородження

Запрошуємо активну молодь, студентів взяти участь у дебатному турнірі. Такі заходи допомагають розвинути комунікативні навички, розширюють світогляд, формують навички красномовства та вчать нестандартно мислити.

Окрім цінних знань та практичних вмінь, команда-переможець турніру свого міста отримає подарункові сертифікати на книги та іншіцінні призи від “Активної Громади” та візьме участь у національному дебатному турнірі на початку грудня 2020 року.

Бажаємо всім успіху! Нехай кубок переможців стане вашим!

Довідка. захід відбувається в рамках проєкту “Право вибору”, що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку.

Примітка. Примітка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у розв’язанні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту «Республіка». 


Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top