Андрій ВЕСЕЛИЙ: 25 жовтня обираємо новий шлях розвитку Дрогобиччини!

#Політична_інформація

Кандидат на посаду голови Дрогобицької ОТГ Андрій Веселий, підприємець та голова Благодійного фонду, звернувся до земляків із закликом прийти 25 жовтня на виборчі дільниці й зробити відповідальний вибір, щоб розпочати зміни у громаді та привести у владу чесних, активних, професійних громадян.

Шановні мешканці Дрогобицької громади!

25 жовтня розпочинається новий важливий етап у житті нашого регіону. Ми створюємо Дрогобицьку об’єднану територіальну громаду, і перший наш крок — вибори голови та депутатів.

Знаю, що багато наших земляків навіть зараз, за кілька днів до виборів, розгублені й розчаровані: не знають, кому віддати свій голос і чи йти взагалі на виборчу дільницю, не вірять чинній владі та політикам. Я чув це на наших з вами зустрічах. І розумію всіх зневірених жителів Дрогобиччини. Можновладці роками ігнорували проблеми громади, замість обіцяного добробуту ми отримали 5 років застою, а замість ефективного управління на благо людей — діяльність «про людське око».

Але саме 25 жовтня лише кількома позначками в бюлетенях ви можете змінити багато: усунути від влади нероб і корупціонерів, обрати для майбутньої громади шлях розвитку, довірити Дрогобиччину професійним і чесним людям.

Попри зневіру й розчарування, голосувати потрібно. Бо без виборів і перезавантаження влади змін у громаді точно не буде. Старі політики дадуть вам той самий результат!

Я і моя команда — політична партія «ПАТРІОТИ УКРАЇНИ» — беремо участь у цих виборах саме заради змін. Це люди, яких ви добре знаєте не лише як кандидатів, але й як професіоналів: лікарів, підприємців, вчителів, військових, волонтерів Фонду родини Веселого.

Ви бачите, що старі політики опираються будь-яким змінам і готові заради цього на будь-що. Створювати кулуарні союзи й змінювати партії, тільки б знову отримати ваші голоси. Чинити адміністративний тиск, застосовувати чорний піар, знищувати агітацію, підпалювати офіси і машини конкурентів, тільки б залишитися при владі. А найгірше — вони готові занапастити Дрогобиччину, тільки б отримати свою дрібну вигоду.

Я щиро вірю, що наші земляки 25 жовтня прийдуть на виборчі дільниці й зроблять свій свідомий, відповідальний вибір. Від того, кого громада обере головою та хто стане депутатами місцевої ради, безпосередньо залежить перспектива і розвиток Дрогобиччини!
Ці вибори – наш шанс на зміни, і кожен ваш голос важливий!

З повагою, Андрій Веселий

ВИБОРИ_2020

Матеріал надруковано в розділі “Місцеві вибори 2020

Share this post

scroll to top