Андрія Веселого на виборах голови Дрогобицької ОТГ підтримала ще одна політична сила


#Політична_інформація

Політична партія «Сила і Честь» на Львівщині висловила свою підтримку Андрію Веселому як кандидату на посаду голови Дрогобицької ОТГ. Це вже четверта політична сила, що підтримала дрогобицького підприємця та голову Фонду родини Веселого.

За словами голови Дрогобицького осередку партії «Сила і Честь» Віталія Плеханова, переговори про співпрацю з політсилою намагалися проводити різні кандидати на голову ОТГ, проте лише Андрій Веселий заслуговував на підтримку патрійців: 

«По-перше, Андрій Васильович близький нам за своїми поглядами. Це кандидат, який налаштований на реальну співпрацю, а не на використання нашої партії у своїх інтересах. Він ніколи не був у політиці — і це його перевага, він успішний бізнесмен зі значним досвідом. По-друге, саме він справді може перемогти чинного міського голову: має підтримку громади, веде активну кампанію, має внутрішній стрижень, щоб боротися до кінця!».

Віталій Плеханов зазначив, що у другому турі виборів голови Дрогобицької ОТГ партія «Сила і Честь» також активно долучиться до роботи на перемогу Андрія Веселого: «Переконаний, що кампанія другого туру буде ще більш запеклою та навіть небезпечною. Уже зараз на прикладі підпалу автомобіля пана Андрія ми бачимо, що опоненти бояться його та готові на протизаконні кроки».

Нагадаємо, 20 вересня рішення про підтримку Андрія Веселого як кандидата на посаду голови Дрогобицької ОТГ ухвалила Львівська крайова організація політичної партії «Народний Рух України» на своїй партійній конференції.

22 вересня Андрія Веселого одноголосно схвалили делегати конференції Дрогобицької міської організації політичної партії «Християнсько-Демократичний Союз».

Самостійно йде на вибори депутатів Дрогобицької ОТГ також і команда Веселого — політична партія «ПАТРІОТИ УКРАЇНИ».

Серед громадських об’єднань підтримку Андрію Веселому висловили зокрема «Міжнародний Союз Козацтва», історичне товариство «Чорні запорожці» та Координаційна рада Дрогобича і Дрогобицького району.

Share this post

scroll to top