Координаційна рада національно-демократичних сил підтримала Андрія Веселого, як кандидата на посаду голови Дрогобицької ОТГ


#Політична_інформація

Координаційна рада Блоку національно-демократичних сил Дрогобиччини  підтримала Андрія Веселого, підприємця і голову Благодійного фонду, як кандидата на посаду голови Дрогобицької ОТГ.

Про це йдеться у зверненні Ради до мешканців Дрогобича, Стебника та Дрогобицького району. 

Члени Координаційної ради на зустрічах заслухали кандидатів на посаду голови ОТГ, щоб дізнатися більше про їх життєвий шлях, погляди і плани щодо розвитку Дрогобиччини. Після цього шляхом рейтингового таємного голосування рада визначила найбільш достойного, на її думку, кандидата – Веселого Андрія Васильовича. 

Крім того, Координаційна рада Блоку національно-демократичних сил Дрогобиччини звернулася до жителів громади із закликом прийти в День виборів 25 жовтня на виборчі дільниці та проголосувати. 

Нагадаємо, раніше про підтримку Андрія Веселого на виборах голови Дрогобицької ОТГ заявили Львівська крайова організація «Народного Руху України», «Сила і Честь» на Львівщині, Дрогобицька міська організація партії «Християнсько-Демократичний Союз».

Андрій Веселий балотується на посаду голови Дрогобицької ОТГ шляхом самовисування під №2 у виборчому списку. Водночас його команда бере участь у виборах депутатів Дрогобицької ОТГ в списку політичної партії «ПАТРІОТИ УКРАЇНИ», яка у бюлетенях матиме №13.

Share this post

scroll to top