Міносвіти закликає школи відправити дітей на карантин

Міносвіти сьогодні надішле рекомендаційні листи до всіх шкіл. Радитимуть достроково розпочати канікули – з 15 до 30 жовтня.

У зв’язку з високими темпами розповсюдження коронавірусу в. о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет вважає за необхідне, аби протягом найближчих двох тижнів школярі навчалися дистанційно

Про це посадовець заявив у суботу, 10 жовтня 2020 року, на своєму офіційному телеграм-каналі.

“Прохання не тільки як керівника міністерства освіти і науки, а як батька – знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей”, – зазначив Шкарлет.

За його словами, не зважаючи на “виклики, перед якими постають керівники закладів освіти, вчителі та батьки” під час переходу на заочне навчання, “найголовніше для нас зараз – не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров’я людей”.

Враховуючи ж, що питання організації навчання вирішується на місцях, т. в. о. міністра освіти і науки наголосив на необхідності спільних дій центральної і місцевої влади.

“Дуже прошу дослухатися до рекомендацій Державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО”, – сказав Шкарлет.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top