Подружжя Цихівських презентували БФ “Цех Доброти”, який допомагає онкохворим (ВІДЕО)

Олександра та Юрій Цихівські

У 2019 році до родини Цихівських увірвалася біда. У їхнього сина Матвія лікарі діагностували важку недугу – гостру мієлоїдну лейкемію. Треба було діяти одразу, відтак батьки Матвія – Олександра та Юрій, вирішили лікувати свого сина в Ізраїлі. Силами волонтерів та небадужих благодійників вдалося зібрати колосальну суму – 250 тисяч євро, а сьогодні Матвій повністю одужав та повернувся до звичного життя п’ятирічного хлопчика.

В процесі збору коштів та пошуку клініки, сім’я Цихівських здобула неймовірний досвід – тепер вони знають, як правильно побудувати інформаційну кампанію, як боротися із шахраями, знають, як правильно готувати документи для поїздки на лікування за кордон.

Юрій Цихівський

“Лікуючи свого сина ми вже знали, що після завершення лікування ми будемо допомагати й іншим людям, які зіткнулися з такою ж проблемою, як і ми. Тоді народилася ідея створити благодійну організацію, яка буде професійно допомогати онкохворим. Насправді, коли ви дізнаєтеся про рак у своєї дитини, а час у такій справі рівноцінний життю, то інформація вирішує все. Ми знаємо, як допомогти людям, ми це вже пройшли, тому сьогодні ми презентуємо наш благодійний фонд “Цех Доброти”, який буде працювати щоб більше людей у нашій країні одужали та отримали шанс на життя”, – каже Юрій Цихівський.

БФ “Цех Доброти” – благодійна організація, яка має на меті допомогти важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями.

Юрій та Олександра Цихівські переконані, що кожна людина може змінити чиєсь життя.

***

Цех Доброти у Фейсбуці: https://www.facebook.com/tsekh.dobroty

Іnstagram: https://www.instagram.com/tsekh_dobroty/

#ВАРТО

Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top