Народний рух України підтримав Андрія Веселого на виборах голови Дрогобицької громади

#Політична_інформація

Львівська крайова організація політичної партії «Народний рух України» підтримала Андрія Веселого, дрогобицького підприємця та голову Благодійного фонду, як кандидата на посаду голови Дрогобицької ОТГ на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня.

Відповідне рішення ухвалили делегати партійної Конференції наприкінці вересня.

Андрій Веселий, в свою чергу, подякував проводу та активу НРУ за підтримку. Кандидат також наголосив, що йде на вибори голови Дрогобицької ОТГ шляхом самовисування, проте готовий до продуктивної співпраці з усіма конструктивними, патріотичними та демократичними політичними силами.

«Ми підійшли до важливої події для нашого регіону. – зазначає Андрій Веселий. – Перші вибори до новоствореної Дрогобицької ОТГ визначать, як житиме Дрогобиччина в найближчі 5 років. Буде це розвиток чи зубожіння, зміни на краще чи продовження застою? Залежить від кожного з нас.

Вірю, що ми разом можемо зробити нашу громаду сильною та заможною. Спільними зусиллями будемо розвивати наш край та створювати нові можливості для себе та наших дітей. Переконаний, що чесні, активні та відповідальні громадяни повинні йти у владу, щоб забезпечити поступ Дрогобиччини.

Я ніколи не брав участі у політиці чи виборах: займався підприємництвом, створював робочі місця, допомагав військовим, лікарям, освітянам, землякам, які того потребують. Проте сьогодні я відчуваю необхідність долучитися до розбудови нашої єдиної громади.

Маю бачення, як розвинути наш промисловий потенціал, створити сприятливі умови для малого та середнього бізнесу, допомогти аграріям та селянам, наблизити медицину до кожного жителя громади – в містах та селах, підтримати нашу культуру та освіту.

Місцеві вибори – це наш шанс на зміни. Наш вибір між занепадом і розвитком. Між старими політиками та професіоналами своєї справи. Я йду на вибори, щоб разом з командою розвивати Дрогобицьку громаду. Бо сильна, заможна громада – то нові можливості для кожного її мешканця!»

Нагадаємо, Андрій Веселий балотується на посаду голови Дрогобицької ОТГ. Мешканцям громади він відомий як підприємець та голова Благодійного фонду родини Веселого. За ініціативи та участі Андрія Веселого в регіоні реалізуються численні гуманітарні проєкти, спрямовані на розвиток та благоустрій, а також допомогу освітнім, медичним установам та місцевим жителям у забезпеченні захисними засобами в умовах карантину.

Команда Андрія Веселого бере участь у виборах депутатів Дрогобицької ОТГ, об’єднавшись у політичну партію «ПАТРІОТИ УКРАЇНИ», і будуть представлені в бюлетені під №13.

Матеріал надруковано в розділі “Місцеві вибори 2020

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top