На Старосамбірщині жінка застрелила двох своїх дітей і наклала на себе руки

Трагедія сталася на території комплексу відпочинку, яким володіла жінка. Загиблим дівчатам 5 і 9 років.. Раніше про будь-які проблеми всередині сім’ї відомо не було.

Тіла 36-річної мешканки одного з сіл Старосамбірського району та її доньок віком 5 та 9 років з вогнепальними пораненнями були виявлені на території відпочинкового комплексу. Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Вчора, 29 вересня, близько 22:30 жінка, котра мешкала у садибі, здійснила два постріли з мисливської рушниці у своїх доньок, які від отриманих поранень померли на місці події. Після цього жінка вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці.

Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою “самогубство” та п.1 , п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

scroll to top