У Дрогобичі з’явиться нове туристичне ознакування – ГО “Туристично-інформаційний центр Дрогобича”

Найближчим часом стартує другий етап програми ознакування Дрогобича туристичними вказівниками. Проєкт у місті реалізується з минулого року, тоді вдалося залучити 240 тисяч гривень та встановити вказівники в основних локаціях Дрогобича.


24 вересня у Львові, в приміщенні ЛОДА, було урочисто підписано договори з переможцями Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад, який відбувається в межах проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку». Серед переможців дрогобичани Ігор Чава та Роман Щудло, які будуть реалізовувати другий етап програми ознакування Дрогобича.

Роман Щудло, ГО “ТІЦ”, директорка асоціації «Єврорегіон Карпати – України» Галина Литвин та Ігор Чава, керівник ТІЦу Дрогобича


“На початку 2019 року ми подали заявку для реалізації проєкту «Популяризація історико — культурної спадщини Дрогобича» та отримали перемогу — грант від Асоціації ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” для туристичного знакування нашого міста. Ціль проєкту: встановити туристичні вказівники українською та англійською мовами для знакування культурно — історичних об’єктів Дрогобича. Перший етап вже завершився, тож ми беремося до реалізації другого етапу”, – каже голова ГО “ТІЦ” Роман Щудло.


Роман Щудло

240 тисяч гривень, залучені від донорів, були скеровані на реалізацію цього проєкту, який крім знакування, містило ще й промоційну кампанію міста та виготовлення промоційної реклами про культурно — історичну спадщину Дрогобича.


“Другий етап проєкту це 262 тис. грн, серед яких 50 тис. — це кошти міської ради Дрогобича. Наш проєкт це поширення інформації про Дрогобич, розробка системи міського ознакування і встановлення вказівників до об’єктів історико — культурної спадщини. Ми плануємо встановити 15 вказівників. Тож вже у найближчому часі у Дрогобичі побільшає вказівників, які стануть у допомозі нашим туристам, яких у місті щоразу більшає”, – каже керівник ТІЦу Дрогобича Ігор Чава.


Проєкт реалізується ГО “Туристично-інформаційний центр м. Дрогобич”, «Клуб велотуристів друзів природи «Рух» спільно з міською радою Дрогобича.

Стежте за новинами на Telegram-каналі:  https://t.me/Vartonews

Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top