У ФОПа, який ремонтує вул. Гончарську в Дрогобичі, електронна пошта така як і у ТзОВ “ЕКОТЕПЛО ДРОГОБИЧ”

Фото – ДМР

Проводячи черговий моніторинг державних закупівель, ми виявили цікавий факт.

Стосується він ремонту вулиці Гончарської, яка знаходиться в самісінькому серці Дрогобича  і з’єднує площу біля Трійці та Замкову Гору.

Відповідно до сайту Prozorro переможцем у тендері “Капітальний ремонт дороги на вул. Гончарській в м. Дрогобич Львівської області” (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-07-03-007304-a ) став ФОП СПІВАК ЛЮБОМИР ВІТАЛІЙОВИЧ.

Вартість робіт – 250 412,00 грн.

Роботи на цій вулиці вже розпочалися та добігають свого завершення.

Відповідно до реєсрраційних документів ФОПа СПІВАКА ЛЮБОМИРА ВІТАЛІЙОВИЧ, він з Старосамбірського р-ну, села Ясениця-Замкова, а електронна пошта підприємця – [email protected]. Інформацію можна знайти на сайті YouControl.

Якщо електронну адресу ФОПа Співака, який за свою недовгу кар’єру вже встиг освоїти близько 2 млн грн в перевазі з бюджету Дрогобича, завантажити у Google, то виходить дуже цікаво.

Таку ж електронну адресу [email protected] має дрогобицьке підприємство, тендерний “улюбленець” міської ради Дрогобича ТзОВ «ЕКОТЕПЛО ДРОГОБИЧ». Керівником цього підприємства є  ДЕМКО ІВАН АНТОНОВИЧ 

Це підприємство неодноразово було “героєм” наших публікацій, адже за дивним збігом обставин за останніх кілька років з маловідомого підприємства воно стало одним з перших в переліку підприємств з яким “співпрацює” міська рада.
Тепер виходить так, що передове підприємство, яке отримує тендера від підрозділів ДМР, має таку ж пошту як і ФОП який за рік вже освоїв близько 2 млн гривень бюджетних коштів.

Цікаво, правда?! Можна припустити, що мова йде про ФОПів-сателітів на яких просто віддають менші роботи в межах більшої структури, яка окупувала сферу публічних закупівель у Дрогобичі.

Останній великий об’єкт який отримав ТзОВ «ЕКОТЕПЛО ДРОГОБИЧ» стала реконструкція з прибудовою приймально-ургентного відділення з технічним переоснащенням під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги в хірургічному корпусі комунального некомерційного підприємства “Дрогобицька міська лікарня №1” Дрогобицької міської ради.

Вартість робіт 18 784 248,00 грн. 

Тендерний комітет КНП “Дрогобицька міська лікарня №1” Дрогобицької міської ради відхилив економічно вигіднішу пропозицію від бориславського підприємства ПП “СЧН ЖИТЛО-БУД”, посилаючись на те, що пропозиція не відповідає вимогам тендерної документації та віддало перемогу популярному в кабінетах ратуші ТзОВ «ЕКОТЕПЛО ДРОГОБИЧ».
***

Рекомендація ТзОВ «ЕКОТЕПЛО ДРОГОБИЧ»: створити нову пошту займе всього кілька хвилин. Це дуже просто, насправді.

Ще цікавий факт: окрім ТзОВ «ЕКОТЕПЛО ДРОГОБИЧ»  ( реєстраційний номер 38831396) є ще ТОВ “ЕКО ТЕПЛО ДРОГОБИЧ” / 42079261, яке теж активно співпрацює з бюджетом Дрогобича.  В обох підприємствах керівником є ДЕМКО ІВАН АНТОНОВИЧ.

Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top