Пластунці Дрогобицької станиці ПЛАСТУ, яка потраждала в ДТП, потрібна допомога!

У Києві на території військового коледжу майор у стані алкогольного спяніння скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток. Їх у важкому стані госпіталізували у військовий шпиталь.

Одна із потерпілих – пластунка Дрогобицької станиці Пласту, виховниця гуртка «Валькірії», референт фінансів і заходів у Львівська Округа Галина Николин.

У дівчини розтрощені кістки, множинні переломи, розриви зв’язок, анемія середнього ступеня. На цей момент лікарі розглядають можливу потребу ампутації кінцівки. Вона потребує фінансової допомоги.

Реквізити для збору коштів:

4441 1144 4654 7406 монобанк

4149 4390 0273 4014 приватбанк

Одержувач: Галина Николин

25 серпня, на території військової частини на вулиці Зоологічній у Києві автомобіль Toyota Prius збив трьох курсанток Української військово-медичної академії.

Постраждалих у важкому стані госпіталізували до військового госпіталю, де медикам довелося двом з них ампутувати по одній нозі. В однієї з них під питанням ампутація другої ноги.

Третю дівчину також прооперували, у неї зламані обидві ноги. Зараз стан пацієнток оцінюють як стабільний, вони у свідомості та на самостійному диханні.

ЗМІ повідомляли, що винуватцем аварії є майор ЗСУ, який на момент інциденту був нетверезим. Факт сп’яніння майора було підтверджено драгером на місці ДТП.

Пізніше командування Медичних сил ЗСУ підтвердило, що аварія сталася за участі «військовослужбовця Н», його затримано, процесуальне керівництво буде здійснювати військова прокуратура.
Затриманому обрано запобіжний захід – 60 днів тримання під вартою без права на заставу.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top