У ДРОГОБИЧІ ЧЕРЕЗ КОРОНАВІРУС СКАСУВАЛИ КОНЦЕРТ ДО ФІНАЛУ КОНКУРСУ «КОД МІСТА»

Святковий концерт до фіналу дизайн-конкурсу «Код міста», який мав відбутися у Дрогобичі 15 серпня, скасовано через збільшення випадків захворюваності на COVID-19 в регіоні. 

Про це повідомили організатори – Благодійний фонд родини Веселого. 

З початку тижня на Дрогобиччині, лише за офіційними даними, зафіксовано майже 70 нових випадків захворювання на COVID-19. Станом на 13 серпня у Стебницькій міській лікарні перебуває 96 хворих, 18 з яких – в реанімації. 

Зваживши на несприятливу епідеміологічну ситуацію в регіоні та Дрогобичі, Фонд вирішив скасувати масовий концерт, присвячений фіналу конкурсу «Код міста».

«Ми не хочемо наражати дрогобичан на небезпеку, а динаміка захворюваності викликає обґрунтоване  занепокоєння.  Тому ми ухвалили непросте, але відповідальне рішення – відмінити масовий концерт. Кошти, виділені на проведення заходу, скеруємо на благодійну допомогу. Бережіть себе і будьте здорові!», – наголосив голова Фонду родини Веселого, підприємець Андрій Веселий.

Організатори повідомляють, що нагородження переможців конкурсу «Код міста» відбудеться в іншому, більш локальному форматі. Імена переможців оголосять незабаром через ЗМІ та на сторінці Фонду у Facebook.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top