Аваков показав відео смерті “полтавського терориста”. ДБР відкрило провадження (ВІДЕО, 18+)

Після 8 днів пошуків поліція знайшла і ліквідувала полтавчанина Романа Скрипника, який 23 липня захоплював у заручники поліцейського.

Про це повідомляється на:сайті Національної поліції

За даними правоохоронців, це сталося вночі 1 серпня біля селища Опішня Зіньківського району Полтавської області. Чоловіка знешкодив снайпер, коли його дії почали загрожувати життю поліцейських.

Подробиці спецоперації розповів у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“В один із нежилих будинків зайшов капітан поліції Гума та виявив злочинця. У подальшому Скрипник, погрожуючи гранатою, взяв у заручники поліцейського. Гума мав при собі табельну зброю. З метою затримання зловмисника введено в дію спеціальну поліцейську операцію “Грім”.

Злочинця було ліквідовано співробітниками поліцейського спецназу КОРД через влучний постріл. Заручник мав три секунди для того, щоб відскочити від місця вибуху гранати. Він залишився живим та неушкодженим.

У Романа Скрипника була можливість здатись поліції і залишитись живим, хоча і провести багато років за решіткою. Але він сам обрав свій шлях…”, – написав Геращенко.

Згодом міністр внутрішніх справ Арсен Аваков показав відеозапис спроби затримання і ліквідації полтавчанина Романа Скрипника.

Відео 18+

Слідчі Державного бюро розслідувань розпочали розслідування ліквідації  поліцейськими 32-річного полтавчанина Романа Скрипника, якого 8 днів шукали після того, як він взяв у заручники поліцейського.

Згідно результатів першочергових слідчих дій, поліцейські діяли в межах своїх повноважень.

Остаточні висновки про правомірність дій правоохоронців будуть зроблені за результатами досудового розслідування”.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top