Про що звітують дрогобицькі депутати? – Дізнайтеся більше на Клубі Активної Громади

Клуби «Активної Громади» – це неформальна платформа для спілкування, метою якого є обговорення ідей щодо розвитку міста та їх впровадження. Цього разу презентуватимемо результати моніторингу звітів депутатів Дрогобицької місцевої ради станом на червень 2020.

Що: онлайн засідання Клубу «Активної Громади» міста Дрогобича!

Коли: 23 липня (середа), початок о 18:30.

Тривалість заходу: 1 година.

Як долучитися: https://go.mywebinar.com/dvcs-dnrw-sxlg-cpmv

Запрошуємо долучитися до онлайн Клубу «Активної Громади» депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів, активних громадян та всіх, хто хоче розвивати та вдосконалювати свої міста.

Під час онлайн засідання Клубу ми поговоримо про те:

● Як звітують депутати місцевої ради?

● Про що вони звітують?

Щоб зібрати цю інформацію, ми у квітні – червні цього року моніторили сайт ДМР, обдзвонювали та спілкувались з депутатами і, звісно, маємо Вам, що розповісти!

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн форматі і ми переконаємо Вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому.

З нетерпінням чекаємо на Вас 23 липня о 18:30!

Контактна особа: Юркевич Олена, координаторка ВІ «Активна Громада» міста Дрогобич.

Тел. +380 97 8968089

e-mail: [email protected]

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top