Втік з дому щоб захищати Україну! Поліція розшукала неповнолітнього з Львівщини в зоні проведення ООС

Правоохоронці розшукали 17-річного мешканця Пустомитівського району Дениса Лагодича у зоні проведення ООС – на блокпосту біля міста Слов’янськ Донецької області.

Повідомляє прес-служба Львівської поліції.

13 липня у поліцію з заявою про зникнення свого 17-річного сина, Дениса Лагодича, звернувся батько, мешканець села Гринів Пустомитівського району. Чоловік повідомив, що напередодні близько 22.00 хлопець пішов з дому, після чого зв’язок з ним був втрачений.

Правоохоронці негайно оголосили неповнолітнього в розшук. Орієнтування на безвісно зниклого були розіслані у територіальні підрозділи Національної поліції України.

15 липня, поліцейські розшукали хлопця у зоні проведення ООС – на блокпосту біля міста Слов’янськ Донецької області. За його словами, він мав намір приєднатись до військових та зі зброєю в руках захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

“Правоохоронці порадили Денису почекати кілька років, здобути за цей час відповідні знання та навички, після чого реалізовувати свої плани у передбачнений законом спосіб. Хлопець здоровий та неушкоджений, невдовзі правоохоронці повернуть його додому”, – повідомили у поліції.

***

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

scroll to top