Дрогобиччину притрусило градом. Спека повернеться не скоро

Граду Трускавці, 11 липня, 2020

Погодні умови погіршились у другій половині суботи. Штормове попередження на вихідні оголосило ДСНС Львівщини, посилаючись на дані Львівського регіонального центру з гідрометеорології.

Після обіду суботи, 11 липня, злива де-не-де пронеслася Львівщиною, з громовицями та сильним дощем. Температура повітря знизилась до +13. Про опади граду на Дрогобиччині повідомляють користувачі соц.мереж і виставляють фото.

Град у селі Опака, Дрогобицький район, 11 липня, 2020

Наступний тиждень розпочнеться без дощу, у понеділок стовпчики термометрів зростуть до 18 градусів тепла. Теплішатиме щоденно до четверга, максимум +25. Проте вже з вівторка на Дрогобиччині можливі короткочасні дощі, у п’ятницю – зливи і похолодання до +16. Спекотної погоди, із 30-градусними позначками, до кінця липня не прогнозується.

Водночас, рятувальники попереджають, що можливий підйом рівня води в річках, подекуди більше метра. Тож повінь може знов наробити лиха. Люди непокояться, щоби затяжні опади не призвели до масштабних паводків. Бо є ймовірність затоплення житлових будинків та городів. Що й сталося тиждень тому – через сильні зливи на Львівщині затопило три села, річки вийшли з берегів.

Град у селі Опака, Дрогобицький район, 11 липня, 2020

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top