Ще один спортивний майданчик запрацює у Дрогобичі! Ініціатива ГО “Затишне місто” / Дрогобич

Фото – Сергія Матійка

Сьогодні, 11 липня, мешканці ОСББ «Карпати», що знаходиться по вулиці В. Великого, 28 та ГО «Затишне місто» втілили довгоочікуваний проєкт – врешті вдалося офіційно презентувати новий дитячий простір у мікрорайоні В. Великого та Кн. Ольги.

Ще у 2018 році, ГО «Затишне місто» отримала перемогу в конкурсі мікропроєктів місцевого розвитку. Проте, в силу різних обставин, реалізація даного проєкту затягнулася. Протягом цих двох років тривала реалізація проєкту. До процесу встановлення майданчика долучилось чимало активних мешканців ОСББ «Карпати» та інших мешканців мікрорайону.

Фото – Сергія Матійка

На відкритті були присутні о. Ігор Цмоканич та о. Андрій Кобільник, які освятили майданчик. На урочистостях були присутні депутат Львівської обласної ради Андрій Ковч, голова ГО «Затишне місто» Святослав Херович та голова ОСББ Оксана Тустановська та багато радісних та щасливих дітей.

Завершилась подія футбольним мінітурніром, де команди змагались за звання кращої у мікрорайоні.

“Встановлення цього майданчика слугує прикладом для інших мікрорайонів. Адже, коли є тісна співпраця «громади — влади – бізнесу», тоді можливі зміни у кожному дворі, а відтак у міста та державі”, – каже Святослав Херович, голова ГО «Затишне місто» та співавтор проєкту.

Довідково:

ГО «Затишне місто» з 2016 року бере участь у Програмі обласного конкурсу мікропроєктів місцевого розвитку. Щороку реалізуються проєкти різного напрямку – від встановлення освітлення, придбання обладнання для медіа-класів, мощення бруківки до встановлення дитячих чи атлетичних майданчиків та інше. Цьогоріч було написано 21 проєкт, з яких 17 отримали перемогу.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top