У Трускавці з 1 липня дозволили роботу санаторіїв та ресторанів у приміщеннях

Міська комісія з надзвичайних ситуацій дозволила роботу закладів лікувально-оздоровчої, санаторно-курортної та відпочинково-туристичної сфер міста.

Своїм рішенням 30 червня 2020 р. комісія продовжили ЗАБОРОНУ на:

– Перебування у громадський місцях без засобів індивідуального захисту;
– Перебування на вулицях без документів;
– Самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації;
– Відвідування закладів освіти;
– Проведення масових заходів за участю більше однієї особи на 5 кв.м. площі. Організатор заходу відповідальний за дотримання дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра;
– Діяльність дитячих таборів;
– Роботу громадського транспорту.

Водночас, для пом’якшення впливу на економіку міста обмежувальних заходів, ДОЗВОЛИЛИ починаючи з 1 липня 2020 року на території міста Трускавця наступні пом’якшення, а саме:

– Діяльність закладів, що надають послуги з розміщення (заклади лікувально-оздоровчої, санаторно-курортної та відпочинково-туристичної сфер міста), масажно-лікувальних кабінетів, крім дитячих закладів оздоровлення.

– Роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів, спортивних майданчиків, стадіонів, басейнів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб).

– Діяльність закладів харчування (ресторанів, кафе), зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях (кількість відвідувачів в приміщенні не більше ніж 10 осіб).

– Роботу дитячих атракціонів тільки на відкритих майданчиках з дотриманням всіх протиепідеміологічних вимог.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top