У Бориславі з’явиться сучасний тренажерний майданчик

У Бориславському міському Парку Культури невдовзі встановлять тренажерний майданчик для street workout (вуличні тренування). Обладнання, а це шість вуличних тренажерів класу “ПРЕМІУМ”, вже закупили. Вони виготовлені на спеціалізованому заводі “STREET SPORT” у Києві! Залишилось дочекатись сприятливих погодних умов для монтажу.

Відтак, Борислав матиме можливість приймати змагання міжобласного чи навіть міжнародного рівня. Попри те, щоденно тренуватись зможуть усіх охочі та любителі активного способу життя. Реалізувати проект вдалось завдяки співфінансуванню міської, обласної влади та спонсорів.

У планах ще й облаштувати велотрек навколо спортивної зони з безшовної бруківки для комфортного катання дітей на роликах, скейтах, та самокатах. У комплексі з тренажерами, такий майданчик отримає завершений вигляд, і додасть місту розвинену інфраструктуру для занять спортом.

Але наразі, у звязку з “KOVID19”, для повної реалізації проекту не вистачає коштів. Ціна питання – 120 тисяч гривень. Адміністрація парку просить усіх небайдужих до спортивного розвитку міста долучитись до збору коштів для облаштування велотреку, щоб ваші діти могли весело та з комфортом проводити свій час. 

Номер карти – 4731 2191 2111 9345

Рахунок: 26200885696238

IBAN: UA 593052990000026200885696238

Банк одержувача АТ КБ “Приват банк”

РНОКПП одержувача 2931405972

Отримувач: Саган І.В.

Призначення платежу: благодійний внесок

Довідка: Street workout — (укр. Вуличне тренування) — це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об’єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики в міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top