Трускавець наступного тижня очікує на рішення щодо відновлення залізничного сполучення

Курортний регіон Львівщини (Трускавець, Моршин, Східниця), разом з послабленням карантинних заходів, очікує на відновлення залізничного сполучення. Адже більшість відпочивальників добиралися до курортів саме цим видом транспорту.  

Як стало відомо сьогодні на брифінгу у ЛОДА, Львівська обласна адміністрація підготувала проект постанови, яка б дозволяла їй послаблювати карантин в окремих регіонах, а саме в курортно-рекреаційних осередках. Остаточний результат буде відомий 22 червня. Про це повідомив голова правління Міжнародного центру Європейська інтеграція України Іван Цегенько.

Зазначив, що у Києві є розуміння ситуації. Якщо ситуація з коронавірусом кардинально не погіршиться, то можливо з 22 червня Трускавець, Моршин і Східниця зможуть запрацювати з відновленням залізничного сполучення.

 «Ми розуміємо що до прикладу, якщо у місті Трускавці одиничні випадки захворівших, і люди чемно дотримуються карантинних заходів, то чому вони мають, і бізнес місцевий, підприємці, нести збитки, наприклад щодо туристичного сервісу», – заявив на брифінгу Іван Собко заступник голови ЛОДА.

Питання щодо послаблення карантинних заходів на території області розглянуть знову 22 червня.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

scroll to top