Троє медиків у Дрогобичі інфікувались коронавірусом

Медпрацівники були у засобах індивідуального захисту, причини розслідує комісія

Станом на ранок, 5 червня, у Дрогобичі є 24 інфікованих коронавірусом. З них – троє медиків. Про це повідомив начальник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба, інформує Варто.

«З тої кількості захворівших, які є по місту Дрогобичу, є три медичних працівника, це працівники середньої ланки, які контактували з пацієнтами з підтвердженим COVID-19. Вони були  у засобах індивідуального захисту, відповідна комісія розслідує причини інфікування», наголосив Володимир Чуба.

Очільник медицини міста додає, що хвороба у медиків протікає безсимптомно. Вони перебувають на самоізоляції, обстежені всі контактні, як серед медичних працівників, так і серед родичів. Очікуються результати ПРЛ-тестів з Львівської лабораторії.

Чуба також повідомив, що на лікуванні у Стебницькій лікарні перебуває 12 осіб. З них троє у палаті інтенсивної терапії, але без керованого дихання, без штучної вентиляції легень. Стан середньої важкості».

У Дрогобицькому районі зафіксовано 30 підтверджених випадків коронавірусу. З них: у Дрогобичі – 24, у Стебнику –1, Трускавці4, Бориславі1, у Дрогобицькому районі (Волощі) – 1, повідомляє Міжрегіональний штаб з протидії коронавірусу.

11 хворих на Дрогобиччині вже одужали. Один помер (85 років).

На Львівщині у 1988 осіб позитивний результат тесту на коронавірус. За минулу добу додалось 73 недужих. За увесь період пандемії 66 осіб врятувати не вдалось.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top