На Львівщині ще дві смерті від коронавірусу

Сьогодні, 31 травня, помер 64-річний старший фельдшер підстанції швидкої допомоги. Він тиждень боровся з коронавірусом та перебував в лікарні у важкому стані, проте врятувати його життя не вдалося. Позитивний результат тесту отримали 16 травня. У чоловіка було супутнє захворювання – надлишкова вага. Про смерть колеги повідомив Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги.

«Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з сумом повідомляє про передчасну смерть Кріля Романа Йосиповича, старшого фельдшера підстації екстреної медичної допомоги у Сокалі. Близько 40 років Роман Йосипович віддав роботі у службі екстреної медичної допомоги», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні також стало відомо про смерть 37-річної мешканки Бродівського району. Жінка померла вдома, а вже наступного дня у неї підтвердили Covid-19. Відомо, що жінка не була госпіталізована, а лікувалася вдома. Наразі немає інформації про те, чи були у неї якісь тяжкі хронічні недуги.

«27 травня на дому померла мешканка Бродівського району. Жінці було 37 років. Коронавірусну інфекцію у неї підтверджено 28 травня», – повідомили вранці у неділю, 31 травня, у Львівській мерії.

Загалом на Львівщині коронавірусну інфекцію виявлено у 1669 осіб, 55 людей померло. Ще 409 пацієнтів одужали.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top