З 29 травня в Україні відновлять роботу 66 пунктів пропуску на кордоні

Україна відкриє 66 пунктів пропуску на кордоні з країнами ЄС і Молдовою з 29 травня 2020 року. Спікер Державної прикордонної служби України Андрій Демченко повідомив, що закритими залишаються 56 пунктів пропуску.

«Адміністрація Державної прикордонної служби пропрацювала відповідні документи, направила їх в прикордонні підрозділи, і з цієї ночі, починаючи з 00.00 годин, з української сторони робота всіх цих пунктів пропуску відновиться», – сказав Демченко.

Також відомство поінформувало сусідні країни ЄС і Республіку Молдову про те, що пункти пропуску з українського боку будуть відкриті, а повноцінне функціонування можливе лише, коли пункти пропуску будуть відкриті з обох сторін.

«Ми не відкидаємо, що цієї ночі одночасно можуть не запрацювати всі ці 66 напрямків, однак сподіваємося, що вони поступово відновлять роботу за умови відкриття пунктів пропуску із суміжними країнами», – підкреслив Демченко.

Рішення про відкриття кардонів не стосується пунктів пропуску на кордоні України з РФ і Білоруссю, вони, як раніше, залишаться закритими.

Джерело interfax

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

One Reply to “З 29 травня в Україні відновлять роботу 66 пунктів пропуску на кордоні”

  1. Добра новина! Потрібно, щоб все повернулося на свої місця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top