Дрогобичани вимагають скасувати платний в’їзд на міське кладовище! Підтримайте петицію!

Відомо, що в’їзд на територію кладовища для легкового автомобіля становить 20 гривень для вантажного – 120 гривень. Таке рішення ухвалив виконавчий комітет Дрогобицької міської ради.

У міській раді переконують, що кладовище не є місцем роз’їзду автомобілів та пояснюють, що всі кошти отримані від заїзду автомобілів на територію кладовища вкладатимуть в впорядкування благоустрою кладовища.

Проте така інновація неоднозначно сприймалася громадою Дрогобича, мовляв, заробляти комунальні підприємства мають, але точно не на заїзді транспорту на кладовище.

Відтак було винесено на розгляд мешканців Дрогобича петицію в якій закликають таки скасувати необдумане та не дуже правильне рішення виконкому.

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ПЕТИЦІЮ МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ https://e-dem.in.ua/drohobych/Petition/View/73

З тексту петиції: “Враховуючи значний суспільний резонанс та несприйняття громадою Дрогобича рішення щодо запровадження платного в’їзду автомобілів на території міських кладовищ, вимагаємо: – внести зміни у рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються КП «Комбінат міського господарства»” та скасувати норму про платний проїзд територією міських кладовищ Дрогобича у розмірі 20 грн для легкових та 120 для вантажних автомобілів. Просимо дрогобичан підтримати цю петицію!”

Додамо, що на зі схожим змістом зареєстровано одразу дві петиції.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top