Стебничани хочуть своє ОТГ. Запустили флешмоб в мережі! (ФОТО)

Мешканці Стебника запустили в Інтернеті флешмоб в підтримку створення власного ОТГ — Стебницького. Всі охочі роблять фотографії з карткою на якій написано #Підтримую_Стебницьку_ОТГ та з аналогічним хештегом викладають в мережу Інтернет.


З початку акції кілька десятків стебничан підтримали таку ініціативу аби привернути увагу влади до проблематики створення Стебницької ОТГ.

***
Нагадаємо, що в перспективному плані Львівської області Стебник віднесено Дрогобицької міської ОТГ. Зараз перспективний план перебуває у Києві й в найближчому часі його будуть погоджувати.
***
Чи буде створена Стебницька ОТГ? Дискусійне питання, оскільки протягом останніх років, коли тривала реформа децентралізації, міська влада Стебника не проявляла належної активності щодо створення ОТГ, хоча можливість така була передбачена і законодавством, і було сприяння центральної влади.
Проте, чи через відсутність бажання, бачення, вміння, цей процес не відбувався або відбувався з неналежною динамікою та бажанням. Важливий та дорогоцінний час було безповоротно втрачено.
Проте щойно перед місцевими виборами, політичний актив Стебника та міська влада наче прокинулися від сну і питання створення ОТГ увірвалося в порядок денний стебницького життя.
Насправді, час для створення ОТГ, а особливо — добровільного об’єднання, нещадно закінчився.

***

Олег Дьорка

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top