Попри антирекорд у Львівській області, на Дрогобиччині нових випадків COVID не зафіксовано

За останню добу, 5 травня, на Львівщині додалось 39 недужих з коронавірусом. Цифра є рекордною за увесь період карантину. Серед нових випадків мешканців Дрогобиччини не зафіксовано, повідомив керівник відділу охорони здоров’я Володимира Чубу, інформує Варто.

«За вчорашню добу вперше найбільший показник захворюваності – 39 осіб, яким підтвердили методом ПРЛ-досдіження діагноз коронавірус. Таким чином по Львівщині 553 загалом випадки. Відрадно є те, що по місту Дрогобичу і в цілому по регіону, відсутні нові випадки захворювання коронавірусу», зазначив Чуба.

Посадовець висловив сподівання, що статистика не набуде негативних тенденцій завдяки сумлінності мешканців Дрогобиччини у дотриманні карантинних обмежень.

«Сподіваємось, що Дрогобиччина, яка поки що має 9 пацієнтів по місту Дрогобичу і одного по місту Трускавець (одужав-ред.), тобто разом 10 пацієнтів,  – не буде збільшувати кількість. І не просто тому, що не хочемо, а тому, що будемо дотримуватись карантину»

Нагадаємо, триває останній тиждень жорсткого карантину. З понеділка, 11 травня, у рамках пом’якшення обмежень в Україні запрацюють парки, літні майданчики ресторанів, перукарні, салони краси. 

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top