Голова області засудив відкриття у Дрогобичі частини магазинів

Голова львівської облдержадміністрації Максим Козицький вважає неприпустимим відновлення у Дрогобичі будівельних книжкових та частини інших магазинів. Посадовець опублікував відповідне звернення у фейсбуці.

«Вважаю неприпустимим, коли місцеві комісії ТЕБ і НС порушують карантинні заходи і відновлюють роботу закладів, функціонування яких на сьогодні заборонене. Йдеться про вчорашнє рішення комісії у Дрогобичі. Крім будівельних та книжкових магазинів там дозволено відновити роботу і частині інших магазинів у місті».

Очільник ОДА закликав міського голову Тараса Кучму внести зміни у відповідне рішення комісії і продовжувати дотримуватись карантину

«Засуджую відповідне рішення комісії, адже це може наразити на небезпеку сотні містян. Закликаю членів комісії та міського голову Дрогобича Тараса Кучму внести зміни у відповідне рішення та надалі дотримуватись карантинних заходів в місті».

❗️Вважаю неприпустимим, коли місцеві комісії ТЕБ і НС порушують карантинні заходи і відновлюють роботу закладів…

Geplaatst door Максим Козицький op Woensdag 29 april 2020

Нагадаємо, що будівельним магазинам та книгарням у Дрогобичі дозволено відновити роботу. Відповідне рішення прийняла місцева комісія ТЕБ та НС. Однак працювати заклади можуть лише за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів та виконанням правил торгівлі під час карантинних заходів.

Дозволено відновити роботу і частині інших магазинів у Дрогобичі, в яких не відбувається масового контакту безпосередньо між громадянами.

Як зазначав під час прямого етеру у Кризовому медіа-центрі «Дрогобич:» начальник відділу економіки ДМР Тарас Бачинський, інші магазини можуть відновити роботу лише після обов`язкового подання декларативної заяви про початок роботи закладу. Кожну заяву, за словами посадовця, розглядатиме комісія ТЕБ та НС, враховуючи індивідуальні особливості роботи кожного із закладів.

***
Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top