Після Саакашвілі буде Портнов? Чи вже хтось “з-за поребрика”?


Минув рік, а ковбаса не стала дешевшою, булочки не такі копійчані та смачні, “як в мережі “Biedronka” чи “за совєтського союзу”, грошей далі немає… Ось тільки їх немає ще більше, а точніше — їх немає взагалі 🙂
“Щось із Зеленським не так…”, “Володя, ти ж обіцяв?!” – такі думки навідуються в голови електорату, для якого найбільшими цінностями є їжа та шоу.
Вони задумалися.


Коли з’явилася інформація про ймовірне повернення в українську політику Саакашвілі — великого майстра зі створення мега-бульбашки із носової соплі, вони возрадувались!
В їхніх очах з’явилася надія, що халява таки прийде! Вони люблять харизматичних шоуменів, які виголошують палкі промови про “бариг”, транслюють страшилки й тотальне “ми всіх посадимо”, обіцяючи економічний ріст та ВВП +120% щороку.
Емоція, яка залишає раціо на маргінесі, для них найважливіша.
Саакашвілі — це емоція, це хайп, це шоу, це новий бездумний емоційний репост у себе на сторінці, це нове поширення статті з якоїсь чергової інформаційної клоаки.

Фото з мережі

“Говорящі шлунки” втішилися, бо є новий “месія”. Можна на нього трохи знову перекласти відповідальність за своє життя, за свій добробут, добробут своєї родини та цілої країни.
А через рік, як знову нічого не зміниться, а стане ще гірне на грунті світової економічної кризи, як станеться падіння української економіки через непрофесійне керівництво зеленого режиму, з посиленням інформаційних кампаній проросійських деструктивних сил, вони возлюблять нового великого покращувача. Маргінали знайдуть собі нового “месію”.
Ось лише, боюся, “соросят” вже позбулися, шоуменів більше не залишиться, і маргіналам та “шлункам з правом голосу” не залишиться нічого більше, ніж возлюбити “месію” з-поміж проросійських політиків.


Адже ймовірно, цю фішку простого керівництва “шлунками” з правом голосу, якими управляють емоції, а не раціо, зрозуміли та взяли на озброєння не лише “зелені” й “коломойські”, але й проросійські сили.
Вони вже працюють з електоратом, обіцяючи дешеву ковбасу, безвідповідальність, припинення війни (приховану за миром, повну капітуляцію України) та дешеві булочки, на кшталт тих, що продають в мережі “Biedronka”чи тих, які були за СРСР.
І знаєте — шлунки на це ведуться!


А тут увага: в проросійських сил є потужні та рейтингові медіа – NEWSONE, 112 й інші, яким, на превеликий жаль, довіряє значна частина українців, і з Галичини чи Західної України теж. У проросійських сил є мовчазний союзник — дійсний режим Зеленського та Коломойського, тому не дивуйтеся, коли наступним президентом стане якийсь медведчук, а уряд очолить якийсь портнов чи шарій.

Просто “шлунок” хотів їсти.

І наостанок. До “шлунка” та маргінала, ніколи не дійдуть раціональні аргументи. Треба придумати іншу казку?

Олег Дьорка

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top