На Донбасі внаслідок обстрілів загинув український військовий, ще один дістав бойове ураження — штаб

Від початку доби, 12 квітня, внаслідок обстрілів з боку російських окупантів один український військовий загинув, ще один дістав бойове ураження.

Про це повідомили у пресцентрі штабу операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що бойовики відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів по позиціях ЗСУ на Луганщині.

Раніше повідомлялось, що у зоні бойових дій на Донбасі 11 квітня бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого 3 українських військових дістали поранення.

“Двоє українських захисників дістали поранень внаслідок обстрілу поблизу Новотошківського. Ще один воїн отримав осколкове поранення внаслідок обстрілу в районі населеного пункту Новозванівка із автоматичних станкових гранатометів. Евакуаційною технікою його було доставлено до військово-медичного закладу, стан здоров’я пораненого задовільний. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” було зафіксовано п’ять ворожих обстрілів.”, – йдеться в повідомленні штабу ООС.

Позатим, “президент” України зеленський заявив, що розведення сил і засобів допомогло зменшити кількість обстрілів у зоні ООС та повідомляє про роботу над узгодженням нових ділянок.

Повідомляє пресслужба президента

“Радий, що розведення сил допомогло зменшити обстріли. Ми бачимо результат. Військові бачать результат. Ми працюємо над тим, щоб узгодити нові ділянки і щоб на землі Донбасу запанував мир”, – сказав колишній комік.

***

#ВАРТО

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top