У центральній частині Дрогобича встановлюють елементи нової системи паркування (ФОТО)

Система паркування, яку облаштовують в межах Плану організації сталої мобільності, передбачає платний заїзд та паркування у центральній частині міста. Кошти, виручені від паркування, надходитимуть до місцевого бюджету.

На вулиці Івана Франка, де вона сполучається з вулицею Миколи Лисенка, на проїзній частині облаштовують елемент системи паркування — пост оператора парковки. Через пост оператора парковки відбуватиметься виїзд автомобілів з зони паркування у центральній частині міста.

Заїзд у зону паркування відбуватиметься через спеціально облаштовані пункти пропуску на перехресті вулиць Тараса Шевченка та Нижанківського і на перехресті вулиць Івана Мазепи та Театральної. На пунктах в’їзду облаштують термінали в’їзду, шлагбауми та камери відеонагляду, які фіксуватимуть номери автомобілів. Рух автомобілів відбуватиметься в односторонньому напрямку.

Які тарифи на оплату послуг з паркування, з урахуванням потреб осіб пільгових категорій та мешканців і власників приміщень в межах визначених вулиць, стане відомо згодом.

ФОТО Тараса Іванишина:

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top