У Бориславі – підозра на коронавірус.

У період з 22:30 26 березня по 08:00 27 березня, в Львівській області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще дві особи. Одна з них із Борислава, друга – з Мостиськ.

Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

“Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 55 осіб. На самоізоляції знаходяться 58 осіб. За увесь час виписано – 38 пацієнтів. Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого. Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 151 людина. За результатами тестів у 6 осіб – грип. За увесь час в сумі у 36 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз, на Львівщині з підоою на коронавірус є 115 осіб. У трьох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії”, – повідомила лікарка.

ОНОВЛЕНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА 08.00 ГОДИНУ❗️❗️❗️У період з 22:30 26 березня по 08:00 27 березня, в області з підозрою…

Geplaatst door Львівська обласна державна адміністрація op Donderdag 26 maart 2020

Нагадаємо, що на території Львівської області зафіксували третій випадок захворювання на коронавірус Covid-19. Пацієнт у якого підтвердили захворювання, 57-річний чоловік, який нещодавно повернувся з Італії. Про це повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

«За результатами тесту, який отримали сьогодні, у хворого позитивний результат. Пацієнт перебуває на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні», – зазначено у повідомленні прес-служби ЛОДА.

За попередньою інформацією, чоловік з Пустомитівського району.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top