У Чернівецькій області зафіксували ще 5 випадків коронавірусу

Про це заявив очільник Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук. Він зазначив, що серед нових інфікованих є не тільки ті, хто повернувся з-за кордону, але і люди, які контактували з хворими в Україні.

Також Осачук додав, що в Чернівецькі області розробили онлайн-карту, на якій позначено, в яких населених пунктах є люди, що повернулися із-за кордону. Таких людей голова ОДА попросив самоізолюватися.

[19.03.2020] Про ситуацію довкола коронавірусу у Чернівецькій області

[19.03.2020] Про ситуацію довкола коронавірусу у Чернівецькій області

Geplaatst door Сергій Осачук op Donderdag 19 maart 2020

В ОДА також повідомили, що поблизу сіл Колінківці, Бочківці, Грозинці та Топорівці, де спостерігається найбільший спалах коронавірусу в області, 19 березня виставили медико-санітарні блокпости, аби міряти температуру в людей та інформувати їх про інфекцію.

Також Осачук додав, що Амстердамський лабораторний центр запропонував Чернівецькій області дослідити до 200 зразків аналізів. Наразі область їх збирає і готується передати.

Таким чином, тепер в Україні офіційно підтверджено 26 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (15), Житомирській (2), Київській (2), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (1) областях і в Києві (3). Три з них летальні — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка на Івано-Франківщині та 33-річна у Чернівецькій.

Share this post

scroll to top