Обмежувальні заходи у Дрогобичі. Які заклади рекомендують закрити? #Коронавірус (ВІДЕО)

У Дрогобичі відбулася позачергова сесія міської ради, де обговорювали заходи щодо недопущення поширення коронавірусу.

***

Важливо!

Прийнято рішення про рекомендації (тимчасово) зупинити роботу закладів, які, в першу чергу, працюють в секторі надання послуг та магазинів, окрім продуктових та першої необхідності (магазини дитячого харчування, зоомагазини, магазини побутової хімії).

Продуктові магазини, аптеки, заправні станції — будуть працювати у звичному режим. Також обмежено роботу у нічний час. Тобто, нічні магазини не будуть працювати після 22:00.

Продуктовий ринок працюватиме поки у звичному режимі, а ось промисловий — закриють!

***

Перелік закладів, яким дозволено діяльність на період карантину:

– продуктовим магазинам; – супермаркетам; – аптекам; – зоомагазинам; – магазинам побутової хімії; – спеціалізованим магазинам дитячого харчування; – установам банків; – поштовим установам;– автогазозаправним станціям; – станціям технічного обслуговування транспортних засобів;– ветеринарним лікарям та амбулаторіям.

Дрогобичанам та мешканцям нашого регіону варто зрозуміти одне — що наступні кілька тижнів будуть надзвичайно складними і успішність заходів, які зараз вживаються по всій країні аби попередити коронавірус, будуть залежати від того чи виконуватимуть люди ось ці всі вказівки, в тому числі й підприємці, які ведуть бізнес.

Уникайте черг, рукостискань, часто мийте руки, не панікуйте і без нагальної потреби не виходьте зі своїх домівок, і, звісно, не поширюйте неперевірену інформацію в мережі.


Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Олег Дьорка

Share this post

scroll to top