Більше 10 не збиратися! На Львівщині запроваджується суворіший карантин

На засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій вночі 16 березня вирішили обмежити пересування між містами, заборонити збори людей у групах понад 10 осіб, роботу закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних центрів (крім аптек, АЗС та продуктових магазинів).

Зокрема, комісія прийняла низку рішень:

обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб;

обмежити доступ клієнтів до контактних центрів надавачів комунальних послуг, центрів надання адміністративних послуг, максимально перевести обслуговування в онлайн-режим;

обмежити роботу закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних центрів (крім аптек, автомобільних заправних станцій та продуктових магазинів);

обмежити пересування населення на адміністративних територіях, запровадити дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту ЛОДА, мешканців області закликають без потреби не подорожувати та не їздити між населеними пунктами. Не виключено, що правоохоронці зупинятимуть людей і питатимуть, куди вони рухаються, як це відбувається в Італії.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top