У Дрогобичі зухвало пограбували Молодіжний простір

У Будинок учителя, на базі якого знаходиться ГО “Молодіжний простір Дрогобича”, проникли невідомі та винесли чимало цінного майна. Про це повідомили активісти у Фейсбук.

«Нас ПОГРАБУВАЛИ! В білий день! За 5 хв. до того, як ми прийшли в Молодіжний простір! Так, ми встигли провести наше невеличке розслідування і тепер знаємо точний час крадіжки – 15:18»

Збитки становлять 24 тисячі гривень! Викрадено 2 мікрофони та дві радіосистеми до них, роутер та медіа конектор до роутера. Це основні засоби для проведення заходів!

Злодіїв уже розшукує поліція. Заява написана. Активна молодь сподівається повернути вкрадене. І вже готується до закупівлі та встановлення надійних дверей та системи охорони із сигналізацією та камерами! За попередніми розрахунками нам потрібно більше 30 тис. грн.

У Молодіжному просторі просять допомоги небайдужих дрогобичан.

«Якщо вам не байдужа наша діяльність, ви можете внести будь-яку підйомну для вас суму на рахунок організації “Молодіжний простір Дрогобича”:
IBAN: UA133253650000000260060004805 (Кредо Банк) з будь-якого банку. Або ж ви знаєте людей, які готові долучитись ресурсами. Будемо вдячні за допомогу!
Також, якщо відома будь-яка інформація, що стосується пограбування – напишіть нам!
Якщо комусь пропонували два мікрофони Shure SM58 (без одного зарядного, яке в поспіхах не встигли вкрасти) або ви побачите щось подібне в оголошеннях, дайте знати!.
За кожну копійку прозвітуємо!»

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top