Володимира Білогана звільнено з посади керівника КП «Дрогобицький ринок»

Володимир Білоган / Фото – Дрогобицька міська рада

***

Володимира Білогана звільнено з посади КП «Дрогобицький ринок».

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма не пролонгував контракт з Володимиром Білуганом, який кілька років поспіль очолював КП «Дрогобицький ринок».

За час керівництва Білогана КП «Дрогобицький ринок» стало чи не єдиним успішним та прибутковим комунальним підприємством Дрогобича.

Лише за останній рік підприємство заробило для Дрогобича понад чотири мільйони гривень. Також покращилися справи у готелю “Тустань”, який належить КП «Дрогобицький ринок». Проведено масштабні ремонтні роботи номерного фонду готелю.

“Моє звільнення для мене — таємниця. Не можу зрозуміти чим керувався міський голова Кучма, адже моя робота, робота нашої команди, вказує на значні успіхи. За час, що ми працювали, КП «Дрогобицький ринок» вийшло із боргів та стало прибутковим. Те саме і стосується готелю “Тустань”. Розцінюю своє звільнення, як політичну акцію від мера Кучми, для якого примара майбутніх виборів важливіша аніж успіх роботи цілого комунального підприємства і відповідно — постійне наповнення міської казни”, – прокоментував для ВАРТО вже колишній керівник Володимир Білоган.

З наших джерел стало відомо, що на посаду в.о. директора призначено дрогобичанина Ігоря Кушніра (не плутати з керівником ТзОВ «Чагарі»).

Наразі невідомо про досвід роботи нового виконувача обов’язків керівника ринку.

Нагадаємо, що раніше з посади заступника міського голови Дрогобича звільнився Василь Качмар, а 28 лютого заяву про звільнення за власним бажанням написав Сергій Жирний, очільник КП “КМГ”.

Власна інформація

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top