Дрогобичанки вкотре стали чемпіонами України зі спортивної акробатики!

Олександра-Марія Табачинська та Юлія Пилип’як вкотре стали чемпіонами України зі спортивної акробатики.

“Енергія, віртуозність, майстерність і оригінальна хореографія дрогобицьких акробатів була достойно оцінена суддівською бригадою на Чемпіонаті України серед дорослих, три золоті медалі одержали жіноча пара Олександра-Марія Табачинська та Юлія Пилип’як у балансовій, динамічній вправах та багатоборстві. Їх яскравий виступ у поєднанні акробатичних елементів та артистизму від меланхолії до ейфорії дав право стати абсолютними переможцями цьогорічного чемпіонату”, – йдеться у повідомленні ДЮСШ ім. Боберського.

Тренерами чемпіонів є Оксана Жгута та Сергій Дмітрієв .

Чудовий виступ продемонструвала чоловіча група у складі Чепелюка Андрія, Орищака Тараса, Стеців Назара та Стеців Ростислава – дві срібні і одна бронзова медалі. Змішана пара Семенович Анастасія та Іваник Богдан завершили виступ із п’ятим результатом.

“Чемпіонат України був один із найважливіших стартів перед чемпіонатом світу, у якому наші акробати приймуть участь у травні місяці у Женеві”, – кажуть в ДЮСШ.

Чемпіонат України відбувався у Вінниці. На участь у змаганнях заявилися 9 команд з областей України та м. Київ, загальна кількість – 144 учасника.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Більше інформації на https://vartonews.com.ua/

Share this post

scroll to top