Температуру мірятимуть усім, хто прибуває в Україну з-за кордону

Температурний контроль є обов’язковим для всіх громадян, які прибувають з будь-якої країни світу, як через авіасполучення, так і через всі автомобільні та залізничні пункти пропуску на кордоні України. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на засіданні координаційної наради щодо ситуації з контролю за коронавірусом.

Аваков додав, що планується введення температурного контролю і на КПВВ на лінії розмежування з анексованим Кримом і окремими районами Донецької та Луганської областей.

У разі фіксування підвищеної температури і початкових ознак захворювання, громадяни будуть відправлені на додаткові обстеження.

Секретар РНБО Олексій Данилов підкреслив, що ситуація з коронавірусом повністю під контролем українських служб у цілодобовому режимі.

«Області звітують щодня о 8.00 та о 16.00. Ми не очікуємо ніяких несподіванок. Завтра на 10.00 всі обласні адміністрації проведуть засідання відповідних комісій з надзвичайних ситуацій та техногенної безпеки. Вони повинні забезпечити умови для проведення температурного скринінгу на кордоні, а також перевірити всі медичні установи, які, у разі необхідності, зможуть прийняти інфікованих», – зазначив він.

 

Джерело – Укрінформ, Громадське

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top