Небезпечна дорога у Лішні. Люди готові перекрити рух! (ВІДЕО)

Три смертельних ДТП за останніх кілька місяців трапилися у селі Лішня, одразу поруч з Дрогобичем.
На думку місцевих мешканців причиною такої сумної статистики є незавершені роботи по відновленню дороги “Дрогобич — Самбір”.
Дорожнє покриття зробили, а ось тротуари, заїзд для громадського транспорту до зупинок та з’їзди до бічних вулиць — залишили на потім, як наслідок — люди не мають іншого шляху, як лише йти дорогою. Це створює  аварійні ситуації, небезпечні для життя.
***
Місцеві мешканці вирішили актуалізувати питання, коли 16 лютого на проблемній ділянці загинув велосипедист. Ця трагедія змушує місцевих мешканці та селищну раду вчиняти активні дії аби привернути увагу до проблеми.
***
У будь-якому разі, не впадаючи у деталі — хто ж має закінчити облаштування узбіччя, відновити тротуари чи навести лад із зупинками громадського транспорту, важливо пам’ятати одне — що такий стан справа перетворює частину Лішні у небезпечну зону, якщо тут нічого не зміниться то ми ще почуємо про смертельні аварії у Лішні.
Тому варто усім — і владі обласній, і районній чи місцевій, повністю консолідуватися аби у найближчий час зробити цю ділянку дороги — безпечною, і для дорослих, і, що найважливіше, — для дітей.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Більше інформації на https://vartonews.com.ua/

Над відео працювали: Олег Дьорка та Тарас Іванишин.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top