У центрі Дрогобича на деревах з’явились ангели

У парку Степана Бандери та біля костелу дерева оздобили зображенням ангелів. Реалізація проекту відбулася завдяки спільним зусиллям ініціативної групи «Дев’ятка» та туристично-інформаційного центру Дрогобича. Керівником проекту є Ліда Жгута.

Перші зображення ангелів з’явилися ще торік у вересні. Майстер-клас проводив іконописець Лев Скоп. Роботи виконували на тканині, їх розмістили на зрізах дерев. Але через погодні умови зберігся лише один малюнок.

«Тепер роботи ми заламінували. Загалом на деревах міста зараз десять малюнків, і це тільки початок», – наголосила Лідія Жгута.

«Наповнити місто тими, хто його оберігає, це хороший задум. Ангели на деревах можуть стати ще однією цікавинкою для туристів», – зазначив керівник ТІЦу Ігор Чава. Додав, що незвичні витвори мистецтва на вулицях є хорошою традицією для різних міст. Так, в Ужгороді розмістили міні-скульптури видатних особистостей. У польському Вроцлаві – бронзові статуетки гномів стали однією з найвідоміших туристичних атракцій.

Ангелами можна не тільки полюбуватись, а й завдяки ним виграти подарунок. «Треба тільки знайти усіх ангелів, сфотографувати, показати фото у ТІЦі та отримати за це подарунок», – повідомив Ігор Чава.

Проект підтримали фінасово кафе Еклер та кав’ярня 82100

Фото – Ігор Чава

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top