Кабмін погодив кандидатуру нового очільника Львівщини

Кабмін погодив кандидатуру Максима Козицького на посаду глави Львівської ОДА. Про це повідомила прес-секретар прем’єр-міністра Діана Давитян,

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні в п’ятницю, 27 грудня. Проект указу про призначення Козицького буде спрямований президенту Володимиру Зеленському.

38-річний Козицький – директор компанії «Еко-Оптіма». Згідно з офіційним сайтом, «Еко-Оптіма» – найбільша компанія Західної України, яка займається розробкою і введенням поновлюваних джерел енергії. Його батько Зіновій Козицький – відомий український бізнесмен, власник групи бурових компаній «Горизонти».

Кандидатура Козицького розглядалася Зеленським ще влітку, коли президент на своїй сторінці в Facebook запропонував українцям допомогти йому з вибором з трьох кандидатур. Але фейсбучні «вибори» тоді виграв юрист і дипломат Маркіян Мальський.

У 2015 році Козицький безуспішно балотувався до Львівської обласної ради від партії «Самопоміч».

Нагадаємо, 26 грудня президент України Володимир Зеленський підписав укази про звільнення керівників Закарпатської та Львівської обласних державних адміністрацій. Маркіян Мальський пробув на посаді менш, як пів року.

Джерело – Уніан

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top