Втрати року. Визначні особистості, яких забрав з собою 2019-й

Жак Ширак, Карл Лагерфельд, Люк Перрі, Марі Фредрікссон.. Цей рік став останнім для багатьох легендарних постатей. Серед них ті, хто були кумирами мільйонів, впливали на геополітику, змінювали цей світ. Згадуємо імена тих, кого втратив світ цього року.

Дмитро Тимчук

Український військовий, політичний журналіст був знайдений застреленим 19 червня. Основна версія – самогубство. Йому було 46 років.

Артем Мирошниченко

Український громадський діяч та волонтер був убитий у Бахмуті. Двоє хлопців побили його, за основною версією – через те, що Мирошниченко розмовляв з ними українською. Чоловік отримав тяжку черепно-мозкову травму, внаслідок якої помер у лікарні 6 грудня. Йому було 36 років.

Жак Ширак 

22-й президент Франції (1995-2007) помер 26 вересня у віці 86 років.

Віктор Мусіяка 

Український політик, один з авторів тексту Конституції України помер 22 липня у віці 73 роки.

Мухаммед Мурсі

Президент Єгипту (2012-2013) помер 17 червня у віці 67 років. У липні 2013 року його відсторонили від влади за допомогою армії, внаслідок масових протестів у країні.

 

Карл Лагерфельд

Німецький та французький модельєр і фотограф; головний дизайнер і креативний директор фешн-дому Chanel помер 19 лютого від раку підшлункової залози. Йому було 85 років.

Кіт Флінт

Англійський співак і танцюрист, вокаліст гурту The Prodigy помер у віці 49 років. 4 березня співака знайшли мертвим у власному будинку, він покінчив життя самогубством.

Марі Фредрікссон

Шведська співачка, солістка поп-рок дуету Roxette померла 9 грудня. Їй був 61 рік. У 2002 року у співачки виявили рак мозку, через що з 2016 року вона припинила концертну діяльність. Ця хвороба і забрала життя зірки.

Роман Вірастюк

Український спортсмен, штовхальник ядра, директор департаменту Міністерства молоді та спорту України помер 27 липня у 51 рік. 11 липня він переніс складну операцію на серці, після якої так і не зміг відновитися.

Люк Перрі

Американський актор помер від ускладнень після інсульту 4 березня. Перрі найбільше відомий роллю Ділана Маккея в серіалі “Беверлі-Гіллз, 90210”, а також – Фреда Ендрюса в серіалі “Рівердейл”. Йому було 52 роки.

 

Джерело – канал 24

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top