Всеукраїнська АКЦІЯ – Святкуємо День Святого Миколая Разом!

19 грудня, у День Святого Миколая з 15-ї до 16-ї години на площі Ринок у Дрогобичі дорослі матимуть можливість пригадати дитинство, очікування подарунків, а головне отримати їх! У ролі Миколайчиків будуть координатори ВІ “Активна Громада”. Запрошуються не тільки мешканці міст, а й депутати місцевих рад, представники місцевого самоврядування та ЗМІ.

«У нашій державі щодня відбуваються важливі зміни, які часто залишаються поза увагою багатьох українців. Тому, в День Святого Миколая ми хочемо перевірити знання українців стосовно ініційованих Президентом змін до Конституцій та мотивувати їх знати більше, цікавитися та не бути байдужими. Для найактивніших солодкі подарунки, – наголошують в “Активній Громаді”.

Запрошуємо українців до спільного обговорення змін до Конституції, яке допоможе комусь дізнатися, а комусь пригадати, яка кількість депутатів передбачена Конституцією та скільки народних обранців є зараз. А скільки їх буде відповідно до запланованих змін? Чи збільшаться повноваження Президента відповідно до цих змін? Яка виборча система нас очікує? Чи будуть загалом ці зміни позитивними, чи негативними?
Акція одночасно проходитиме у 25 містах у різних куточках України.


Стежте за новинами на Telegram-каналі: 
https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top