У Дрогобичі встановлюють туристичні інформаційні вказівники! (ВІДЕО)


Громадські організації “Туристично-інформаційний центр м. Дрогобич” та «Клуб велотуристів друзів природи «Рух» спільно з міською радою Дрогобича на початку 2019 року подали заявку для реалізації проєкту «Популяризація історико — культурної спадщини м. Дрогобича» та отримали перемогу — грант від Асоціації ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” для туристичного знакування Дрогобича.
Ціль проєкту: встановити туристичні вказівники українською та англійською мовами для знакування культурно — історичних об’єктів Дрогобича.

***

240 тисяч гривень, залучені від донорів, скеровані на реалізацію цього проєкту, який крім знакування, містить ще й потужну промоційну кампанію міста та виготовлення промоційної реклами про культурно — історичну спадщину Дрогобича.
Знакування міст має важливе значення для розвитку туристичної сфери, то ж у планах на наступний рік продовжити проєкт аби весь Дрогобич отримав неодміний(умова) атрибути туристичного міста — якісне знакування.
***
Громадські організації висловлюють подяку усім, то допомагав готувати проєктну частину: Всилю Масному, депутату обласної ради, Наталії Мураль, менеджеру КП”ТІЦ”, Тарасові Перхуну, менеджеру Інституту міста.

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top